Despre noi

reprezentant oficial al MBT Maschinenhandel GMBH

Suntem o companie care are ca obiect de activitate comercializarea de utilaje pentru colectarea si compactarea deseurilor reciclabile.

AD STIL EQUIPMENTS isi desfasoara activitatea la nivel national oferindu-va o gama larga de utilaje pentru reciclare, precum: prescontainere, prese de balotat deseuri, prese stationare, incarcatoare mobile si alte utilaje destinate managementului si compactarii deseurilor, reprezentant oficial al MBT Maschinenhandel GMBH.

Prescontainerele MBT comercializate de AD STIL EQUIPMENTS servesc la depozitarea, compactarea si transportul deseurilor, au o constructie intarita si se bucura de o capacitate de incarcare foarte mare.

O presa sau un sistem de prese isi gaseste justificarea prin reducerea substantiala a spatiului de depozitare alocat prin comprimarea deseurilor, legarea balotilor si protectia mediului inconjurator. Balotii se incarca eficient in mijloacele de transport, cu importante reduceri de timp si de combustibil. De asemenea, scade riscul producerii incendiilor, materialul balotat aprinzandu-se mai greu.

Serviciile puse la dispoziţie de compania noastră includ:

  • Consultanţă pentru alegerea echipamentului potrivit necesitaţilor dumneavoastră
  • Consultanţă tehnică
  • Instalarea utilajului
  • Instruirea personalului de deservire al echipamentului
  • Service in garanţie (12 luni)
  • Service în post garantie
  • Buy-back
din...2008
Conditii comerciale

Facturarea se face din comunitate si ca atare nu este purtatoare de TVA. Oferta de pret poate suferi modificari daca apar elemente noi la stabilirea detaliilor tehnice finale, neprevazute la momentul semnarii contractului.

Detalii
Garantie

Echipamentele sunt insotite de verificarea TÜV si certificatul de conformitate. Nu se asigura garantie pe elementele din structura de rezistenta a presei

Detalii
Inchiriere echipamente

AD STIL EQUIPMENTS ofera posibilitatea de a inchiria prese verticale de balotat si prescontainere sau prese orizontale in limita stocului disponibil. Echipamentul oferit in chirie este complet reconditionat in atelierele AD STIL EQUIPMENTS si sunt garantate.

Detalii
Service si Mentenanta

Mentenanta echipamente de colectare deseuri recliclabile & desuri menajere, prescontainere, prese verticale si orizontale automate sau semiautomate. Aceste servicii pot fi oferite in cazul unor defecte accidentale precum si prin incheierea unui contract.

Detalii
×

Suntem aici sa te ajutam

Contact Info

Telefon

(+0745) 086 123

Email

office@mbtro.com

Adresa

Calea Moinești 24, Bacău 607315, România