Noutăți

AD STIL Equipment: Partenerul perfect pentru gestionarea eficientă a deșeurilor

Indiferent de domeniul în care activați, gestionarea deșeurilor poate reprezenta o provocare semnificativă pentru afacerea dvs. Stocarea ineficientă a deșeurilor, întârzierile în colectare și costurile ridicate asociate eliminării acestora sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă mulți actori economici. Află mai multe aici.

Managementul deșeurilor – o privire de ansamblu

Managementul deșeurilor – Ce înseamnă și care este impactul? De ce este important ca toți producătorii de deșeuri să aibă un plan de management al deșeurilor? Etape și tipuri de echipamente utilizate în managementul deșeurilor. Află mai multe aici.

Punere în funcțiune Prescontainere Mobile P20L MBT

Un proiect AD STIL EQUIPMENTS finalizat cu succes la finele lui 2022: consiliere, livrare și instalare prescontainere mobile. Prescontainerele sunt esențiale în managementul deșeurilor, fiind destinate compactării, stocării și transportului materialelor reciclabile din carton, hârtie, plastic etc. Află mai multe aici.

Punere în funcțiune presă orizontală semiautomată HPH 50

Un proiect AD STIL EQUIPMENTS finalizat cu succes în ianuarie 2023: consiliere, livrare și instalare  presă orizontală semiautomată HPH 50. O presă pentru balotarea volumelor mari de deșeuri din carton, hârtie, folie, PET-uri, doze de aluminiu. Află mai multe aici.

Punere în Funcțiune Presă de Balotat Orizontală DIXI 80SLD

Un proiect AD STIL EQUIPMENTS finalizat cu succes în ianuarie 2023: consiliere, livrare și instalare Presă de Balotat Orizontală DIXI 80SLD, pentru reducerea optimă a volumului materialelor reciclabile din industrie și comerț: Carton, Ambalaje Tetra Pak, Spumă poliuretanică, PET-uri, Folii din plastic, Materiale de izolare din cauciuc. Află mai multe aici.

Punere în funcțiune ansamblu Compactor Staționar și Container cu Plafon Culisabil

Un proiect finalizat cu succes în februarie 2023: consiliere, livrare și instalare  ansamblu compactor staționar și container cu plafon culisabil, modelele STP1900 Jumbo tip L MBT + C32 MR. Află mai multe aici.

Studiu de caz Presă Deșeuri Reciclabile Municipale 

Studiu de caz – presă de balotat deșeuri reciclabile cu cilindrii încrucișați instalată la o companie de utilități publice responsabilă cu colectarea deșeurilor urbane. Clientul este foarte mulțumit de achiziție încă de la instalarea presei, din luna aprilie 2022. Află mai multe aici.

Coșuri de Gunoi Convenționale vs Coșuri de Gunoi Inteligente

Coșurile de gunoi convenționale, utilizate pentru colectarea deșeurilor municipale solide, au multiple dezavantaje pe care cele inteligente le elimină. Tomberoanele / Containerele/ Pubelele / Coșurile de Gunoi Inteligente cresc gradul de colectare selectivă a gunoiului în rândul cetățenilor și ușurează munca autorităților locale și centrelor de reciclare. Mai multe aici.

AD STIL Equipments – distribuitor în România al renumitului producător german HSM

Cu ajutorul preselor de balotat HSM obțineți deșeuri reciclabile în baloți compacți, ușor de depozitat și transportat. Economisiți bani și generați venituri suplimentare! Mai multe aici.

Mini-Studiu de Caz – Instalare presă de balotat hârtie

Echipa noastră a instalat pentru o fabrică de papetărie din jud. Hunedoara presa orizontală Kampwerth CC 20V – o presă de balotat second-hand, produsă în Germania, aflată în condiții excelente de funcționare. Detalii aici.

Mini-Studiu de Caz – Punere în funcțiune Compactor Deșeuri Menajere

O soluție de waste management de care orice retailer are nevoie este prescontainerul sau compactorul de deșeuri. Echipa AD STIL Equipments a livrat pentru un hipermarket din București un compactor de deșeuri menajere cu încărcător hidraulic frontal. Mai multe aici.

Punere în funcțiune Presă de balotat LSM H70

Echipa noastră a instalat pentru un depozit de colectare de deșeuri reciclabile o presă pentru balotarea cartonului, hârtiei și plasticului – LSM H70. vezi aici imagini de la punerea în funcțiune.

 

Condiții comerciale

Facturarea se face din comunitate, nefiind purtătoare de TVA. Oferta de preț poate suferi modificări dacă apar elemente noi la stabilirea detaliilor tehnice finale, neprevăzute la momentul semnării contractului.

Detalii
Garanție

Echipamentele sunt însoțite de verificarea TÜV, alături de certificatul de conformitate.

Detalii
Închiriere echipamente

AD STIL Equipments oferă spre închiriere atât prese de balotat – orizontale semi-automate/ automante și verticale – cât și prescontainere de la 16 la 24 mc. Echipamentele sunt noi, în conformitate cu normele europene, sau second-hand, recondiționate și verificate din punct de vedere tehnic.

Detalii
Service și mentenanță

Specializare pe trei paliere: electric, hidraulic și mecanic. Intervențiile service se realizează în locațiile de amplasament ale utilajelor, prin intermediul autoturismelor tip van echipate cu toată infrastructura necesară.

Detalii
×

Să identificăm utilajul
de care aveți nevoie

Numele companiei

Tip de oferta:

Ce tipuri de materiale urmează să fie balotate?

Cât material urmează să fie procesat? (t/lună, kg/oră)

În câte schimburi se lucrează?

Ce tip de utilaj doriți să achiziționați?

Contact Info

Telefon

(+0745) 086 123

Email

office@mbtro.com

Adresa

Strada Abatorului, Nicolae Balcescu / Bacău 607355, România