Despre noi

Cu o experiență de peste 10 ani în stabilirea soluției tehnice de Waste Management potrivită fiecărui business, AD STIL Equipments este principalul jucător din piața locală de echipamente destinate managementului deșeurilor.

Compania oferă consultanță personalizată prin intermediul unei echipe de profesioniști, ce stabilește soluția tehnică care satisface nevoile specifice ale fiecărui client, dintr-o gamă variată de produse.

Brandurile flagship, reprezentate oficial în România de către AD STIL Equipments, sunt lider de piață în producția de utilaje destinate managementului deșeurilor. Acestea au revoluționat industria reciclării în urmă cu mai bine de 40 de ani prin tehnologie și sisteme avansate de fabricație.

din...2008
Condiții comerciale

Facturarea se face din comunitate, nefiind purtătoare de TVA. Oferta de preț poate suferi modificări dacă apar elemente noi la stabilirea detaliilor tehnice finale, neprevăzute la momentul semnării contractului.

Detalii
Garanție

Echipamentele sunt însoțite de verificarea TÜV, alături de certificatul de conformitate.

Detalii
Închiriere echipamente

AD STIL Equipments oferă spre închiriere atât prese de balotat – orizontale semi-automate/ automante și verticale – cât și prescontainere de la 16 la 24 mc. Echipamentele sunt noi, în conformitate cu normele europene, sau second-hand, recondiționate și verificate din punct de vedere tehnic.

Detalii
Service și mentenanță

Specializare pe trei paliere: electric, hidraulic și mecanic. Intervențiile service se realizează în locațiile de amplasament ale utilajelor, prin intermediul autoturismelor tip van echipate cu toată infrastructura necesară.

Detalii
×

Să identificăm utilajul
de care aveți nevoie

Numele companiei

Tip de oferta:

Ce tipuri de materiale urmează să fie balotate?

Cât material urmează să fie procesat? (t/lună, kg/oră)

În câte schimburi se lucrează?

Ce tip de utilaj doriți să achiziționați?

Contact Info

Telefon

(+0745) 086 123

Email

office@mbtro.com

Adresa

Strada Abatorului, Nicolae Balcescu / Bacău 607355, România