Aplicatia RecySmart – Deposit Refund System

Revoluționați sectorul de reciclare a ambalajelor prin introducerea unui nou concept universal și sigur de Sistem de rambursare a depozitelor (DRS): Digital DRS (DDRS).

Creșteți ratele de recuperare într-un mod mai simplu, transparent, sigur și adoptabil pe scară largă, stimulând in mod digital cetățenii pentru acțiunile lor de reciclare.

Candam și partenerii sai modelează cel mai complet DDRS din lume: de la serializarea și digitalizarea ambalajelor cu coduri QR unice, trasabilitatea pe întreg lanțul valoric este posibilă cu blockchain și stocarea datelor în cloud, până la coșurile inteligente de tip IoT cu o tehnologie avansata pentru a valida cine a returnat ce și unde să furnizeze depozitul înapoi cetățeanului.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru informații suplimentare, oferte tehnico-comerciale sau consultanță, vă invităm să apelați cu încredere Departamentul Comercial sau oricare alt consultant din cadrul companiei. Pentru noi, va fi o plăcere să putem oferi o mână de ajutor oricărei organizații care dorește să-și crească gradul de reciclare.

Contactează-ne!
×

Să identificăm utilajul
de care aveți nevoie

Numele companiei

Tip de oferta:

Ce tipuri de materiale urmează să fie balotate?

Cât material urmează să fie procesat? (t/lună, kg/oră)

În câte schimburi se lucrează?

Ce tip de utilaj doriți să achiziționați?

Contact Info

Telefon

(+0745) 086 123

Email

office@mbtro.com

Adresa

Strada Abatorului, Nicolae Balcescu / Bacău 607355, România