Cos de gunoi inteligent RecySmart – descarcare de jos

Coșul de gunoi inteligent RecySmart recunoaște ambalajele, numără articolele, identifică și „interacționează” cu cetățenii prin aplicația mobilă și trimite toate datele către platforma online de gestiune.

Ambalajele din plastic, hârtie, carton sau sticlă reciclate de cetățeni sunt identificate în timp real prin două sisteme patentate, bazate pe Inteligența Artificială: scanare tip ambalaj, scanare cod de bare sau cod QR.

Cu ajutorul aplicației mobile, cetățenii se conectează ușor la dispozitivul RecySmart, știu exact ce și cât au reciclat, precum și punctele adunate, pe baza cărora vor fi recompensați.

Organizațiile au la dispoziție un software de management al deșeurilor care colectează date în cloud, în timp real: CINE reciclează CE, CÂND și UNDE.

RecySmart este proiectat pentru a fi adaptabil la orice tip de pubele / containere: de descărcare laterală – 3 metri cubi; container igloo – 2,5 metri cubi; container de descărcare din spate – 1 metru cub; coș de roată – 0,1-0,3 metri cubi.

Specificatii

  • Configurare control de la distanță
  • Rezistent în condiții nefavorabile (IP67)
  • Design antivandal
  • Acces capac de control
  • Senzor nivel umplere
  • Compactor solar

Optiuni

  • Personalizare la cerere

Ai nevoie de ajutor?

Pentru informații suplimentare, oferte tehnico-comerciale sau consultanță, vă invităm să apelați cu încredere Departamentul Comercial sau oricare alt consultant din cadrul companiei. Pentru noi, va fi o plăcere să putem oferi o mână de ajutor oricărei organizații care dorește să-și crească gradul de reciclare.

Contactează-ne!
×

Să identificăm utilajul
de care aveți nevoie

Numele companiei

Tip de oferta:

Ce tipuri de materiale urmează să fie balotate?

Cât material urmează să fie procesat? (t/lună, kg/oră)

În câte schimburi se lucrează?

Ce tip de utilaj doriți să achiziționați?

Contact Info

Telefon

(+0745) 086 123

Email

office@mbtro.com

Adresa

Calea Moinești 24, Bacău 607315, România