Incarcator hidraulic mobil HKV

Fie ca aveti de golit intr-un container deschis, prescontainer sau presa de balotat, incarcatorul hidraulic HKV se potriveste oricarei sarcini.

Echipamentul HKV este un incarcator hidraulic capabil sa goleasca de la pubele de 120 si 240 litri pana la containere de 2,5 mc. Constructie solida si stabila avand propriul sistem hidraulic care are nevoie de doar 8 litri de ulei, animat de un motor electric de numai 3 kW , este capabil sa ridice greutati de pana la 1600 kg intr-un ciclu de golire de 40 sec.

Incarcatorul poate fi configurat atat ca unul fix , ancorat cu suruburi in beton sau poate fi mobil daca este prevazut cu roti dar indiferent de configurare beneficiaza de un sistem de blocare a containerului care urmeaza a fi golit.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru informații suplimentare, oferte tehnico-comerciale sau consultanță, vă invităm să apelați cu încredere Departamentul Comercial sau oricare alt consultant din cadrul companiei. Pentru noi, va fi o plăcere să putem oferi o mână de ajutor oricărei organizații care dorește să-și crească gradul de reciclare.

Contactează-ne!
×

Să identificăm utilajul
de care aveți nevoie

Numele companiei

Tip de oferta:

Ce tipuri de materiale urmează să fie balotate?

Cât material urmează să fie procesat? (t/lună, kg/oră)

În câte schimburi se lucrează?

Ce tip de utilaj doriți să achiziționați?

Contact Info

Telefon

(+0745) 086 123

Email

office@mbtro.com

Adresa

Calea Moinești 24, Bacău 607315, România