Studiu de caz: Presă Deșeuri Reciclabile LSM V20X – Companie Utilități Publice

Studiu de caz – presă de balotat deșeuri reciclabile cu cilindrii încrucișați instalată la o companie de utilități publice responsabilă cu colectarea deșeurilor urbane.

 • Client: Companie de Utilități Publice.
 • Locație: Târgu Ocna, România.
 • Presă deșeuri reciclabile V20X vândută de Ad Stil Equipments.
 • Presa de balotat V20X a fost livrată și instalată de echipa Ad Stil Equipments în aprilie 2022.

O provocare continuă pentru compania de utilități publice a fost modul în care ar fi putut gestiona mai bine cantitatea foarte mare si frecventa deșeurilor de ambalaje, în principal (carton, PET, cutii de aluminiu), dar și a deșeurilor mai grele.

Având de-a face cu o cantitate mare de deșeuri publice locale, clientul avea nevoie de o presă de balotat puternică, durabilă și fiabilă pentru a produce rapid baloți ușor de transportat.

Presa de balotat pe care o folosea clientul nu mai putea să gestioneze volumele mari de deșeuri și să le preseze eficient. Din cauza deșeurilor necompactate acumulate, exista riscul survenirii unor probleme legate de siguranța angajaților. De asemenea, clientul se confrunta cu probleme și plângeri în legătură cu acumularea de deșeuri în spațiile publice ale orașului.

AD STIL EQUIPMENTS a colaborat cu clientul pentru a le înțelege provocările și necesitățile. În urma analizei, AD STIL EQUIPMENTS a recomandat presa de balotat V20X. Presa verticală poate suporta o greutate a balotului de 200 – 300 kg și are un timp de ciclu rapid de 35 de secunde. Utilajul are o presă cu 2 cilindrii încrucișati incredibil de puternică și a fost o soluție ideală pentru nevoile acestui client.

Rezultatele instalării și utilizării acestui echipament:

 • Deșeuri gestionate rapid și ușor – Noua presă de balotat este mai fiabilă și permite clientului să baloteze deșeuri mult mai grele. Presa este mai compactă, foarte ușor de operat și transportat.
 • Capacitate de balotat crescută – Noua presă de balotat V20X permite companiei să-și mărească capacitatea de balotare de până la 4 ori mai mult decât presa de balotat anterioară.
 • Economii de resurse – Odată cu instalarea presei de balotat, clientul poate gestiona mai bine colectarea deșeurilor reciclabile din oraș. Presa de balotat ajută în asigurarea unui oraș mai curat, economisind resurse importante precum timp, spațiu, energie și bani. Toate aceste beneficii au un impact direct asupra mediului înconjurător din zonă și a locuitorilor din oraș, creând și promovând un mediu mai curat, mai durabil și mai sănătos.

Clientul este foarte mulțumit de achiziție încă de la instalarea presei, din luna aprilie 2022.

AD STIL EQUIPMENTS comercializează o gamă variată de prese verticale și orizontale, pentru volume mici, medii, mari și foarte mari de deșeuri. Cu ajutorul preselor de balotat puteți compacta o gamă variată de deșeuri – ambalaje (cartoane, PET-uri, materiale plastice, doze de aluminiu, hârtie, textile, sticlă, cauciuc), deșeuri menajere, fier și metale neferoase, furaje și resturi vegetale.

               Presele pentru balotarea deșeurilor își găsesc adesea utilitatea în super/hyper -marketuri, stații de benzină, hoteluri, restaurante, depozite logistice, fabrici mari, stații de reciclare multi-produs și companii de utilități publice.

 • Livrăm oriunde în România și nu numai!
 • Oferim consultanță gratuită în alegerea echipamentului potrivit, în funcție de necesitățile dvs.
 • Vă ajutăm cu instalarea utilajelor și instruirea personalului.
 • Beneficiați de service în garanție (12 luni) și service în post-garanție.
 • Beneficiați de opțiunea buy-back. Dacă, la un moment, nu o să mai aveți nevoie de utilaj, îl cumpăram de la dvs., îl recondiționăm și îl închiriem altor firme.

Pentru mai multe informații, consultanții noștri vă stau cu drag la dispoziție!

📱(+0745) 086 123    📧 office@mbtro.com

Condiții comerciale

Facturarea se face din comunitate, nefiind purtătoare de TVA. Oferta de preț poate suferi modificări dacă apar elemente noi la stabilirea detaliilor tehnice finale, neprevăzute la momentul semnării contractului.

Detalii
Garanție

Echipamentele sunt însoțite de verificarea TÜV, alături de certificatul de conformitate.

Detalii
Închiriere echipamente

AD STIL Equipments oferă spre închiriere atât prese de balotat – orizontale semi-automate/ automante și verticale – cât și prescontainere de la 16 la 24 mc. Echipamentele sunt noi, în conformitate cu normele europene, sau second-hand, recondiționate și verificate din punct de vedere tehnic.

Detalii
Service și mentenanță

Specializare pe trei paliere: electric, hidraulic și mecanic. Intervențiile service se realizează în locațiile de amplasament ale utilajelor, prin intermediul autoturismelor tip van echipate cu toată infrastructura necesară.

Detalii
×

Să identificăm utilajul
de care aveți nevoie

Numele companiei

Tip de oferta:

Ce tipuri de materiale urmează să fie balotate?

Cât material urmează să fie procesat? (t/lună, kg/oră)

În câte schimburi se lucrează?

Ce tip de utilaj doriți să achiziționați?

Contact Info

Telefon

(+0745) 086 123

Email

office@mbtro.com

Adresa

Calea Moinești 24, Bacău 607315, România