Cos de gunoi inteligent RecySmart – descarcare laterala

RecySmart este un sistem inteligent unic, rentabil și capabil să identifice fără greșeală toate tipurile de deșeuri de ambalaje. Un singur coș de gunoi inteligent pentru multiple tipuri de ambalaje reciclabile (doze aluminiu, sticle, pet-uri, cutii tetrapack).

Tehnologia de bază

Scanare universală: sistemul nostru patentat este capabil să citească toate tipurile de coduri (cod de bare, QR, Data Matix și multe altele).

Sortare inteligentă a deșeurilor: sistemul nostru brevetat de recunoaștere a ambalajelor în timp real (plastic, metal, cărămizi din carton și sticlă) servește la dubla verificare.

RecySmart colectează datele despre CINE reciclează CE, CÂND și UNDE. Soluția RecySmart include software de management al deșeurilor + aplicație mobilă pentru utilizatori. Pe baza acestor date poate funcționa orice tip de schemă de recompensare și se evită frauda.

RecySmart: Coș de gunoi Inteligent pentru un Oraș Inteligent! Poate fi instalat pe străzi, în interiorul sau în proximitatea supermarketurilor, mall-urilor, locațiilor HoReCa, instituțiilor publice.

#cosdegunoiinteligent #pubeleinteligente #tomberoaneinteligente #colectareselectiva

Specificatii

  • Adaptabil la toate tipurile de pubele
  • Configurare control de la distanță
  • Rezistent în condiții nefavorabile (IP67)
  • Design antivandal
  • Acces capac de control
  • Senzor nivel umplere
  • Compactor solar

Optiuni

  • Personalizare la cerere

Ai nevoie de ajutor?

Pentru informații suplimentare, oferte tehnico-comerciale sau consultanță, vă invităm să apelați cu încredere Departamentul Comercial sau oricare alt consultant din cadrul companiei. Pentru noi, va fi o plăcere să putem oferi o mână de ajutor oricărei organizații care dorește să-și crească gradul de reciclare.

Contactează-ne!
×

Să identificăm utilajul
de care aveți nevoie

Numele companiei

Tip de oferta:

Ce tipuri de materiale urmează să fie balotate?

Cât material urmează să fie procesat? (t/lună, kg/oră)

În câte schimburi se lucrează?

Ce tip de utilaj doriți să achiziționați?

Contact Info

Telefon

(+0745) 086 123

Email

office@mbtro.com

Adresa

Calea Moinești 24, Bacău 607315, România