Punere în funcțiune Prescontainere Mobile P20L MBT

Un proiect AD STIL EQUIPMENTS finalizat cu succes în noiembrie 2022: consiliere, livrare și instalare  prescontainere mobile MBT.

Prescontainerele sunt esențiale în managementul deșeurilor, fiind destinate compactării, stocării și transportului materialelor reciclabile din carton, hârtie, plastic etc.

AD STIL EQUIPMENTS vinde și închiriază o gamă diversă de Prescontainere:  

  • Prescontainere staționare și mobile (compatibile cu orice sistem de transport);
  • Prescontainere cu modalități de alimentare variate: alimentare din interior, pâlnii de alimentare speciale, pâlnii pentru nivele multiple, sistem de alimentare prin ventilație.
  • Prescontainere pentru deșeuri uscate (ambalaje din carton, hârtie, plastic) și pentru deșeuri umede /menajere (închise ermetic, și protejate împotriva scurgerilor).
  • Prescontainere cu o capacitate de stocare între 16 si 24 de m3 (volum util).
  • Prescontainere configurabile în funcție de nevoi – diferite pâlnii de alimentare, încărcare de la rampă, încărcător hidraulic, panou de control pentru dublă operare cu telecomandă etc.

Cu ajutorul Prescontainerelor AD STIL EQUIPMENTS economisiți spațiu și timp, reduceți costurile, obțineți mai mult venit de pe seama materialelor reciclabile și vă aliniați la politica de mediu.

Pentru comenzi și detalii, nu ezitați să ne contactați! Oferim consultanță gratuită în alegerea echipamentului potrivit, în funcție de necesitățile dvs.

📱(+0745) 086 123    📧 office@mbtro.com

Livrăm oriunde în România și nu numai!

Condiții comerciale

Facturarea se face din comunitate, nefiind purtătoare de TVA. Oferta de preț poate suferi modificări dacă apar elemente noi la stabilirea detaliilor tehnice finale, neprevăzute la momentul semnării contractului.

Detalii
Garanție

Echipamentele sunt însoțite de verificarea TÜV, alături de certificatul de conformitate.

Detalii
Închiriere echipamente

AD STIL Equipments oferă spre închiriere atât prese de balotat – orizontale semi-automate/ automante și verticale – cât și prescontainere de la 16 la 24 mc. Echipamentele sunt noi, în conformitate cu normele europene, sau second-hand, recondiționate și verificate din punct de vedere tehnic.

Detalii
Service și mentenanță

Specializare pe trei paliere: electric, hidraulic și mecanic. Intervențiile service se realizează în locațiile de amplasament ale utilajelor, prin intermediul autoturismelor tip van echipate cu toată infrastructura necesară.

Detalii
×

Să identificăm utilajul
de care aveți nevoie

Numele companiei

Tip de oferta:

Ce tipuri de materiale urmează să fie balotate?

Cât material urmează să fie procesat? (t/lună, kg/oră)

În câte schimburi se lucrează?

Ce tip de utilaj doriți să achiziționați?

Contact Info

Telefon

(+0745) 086 123

Email

office@mbtro.com

Adresa

Strada Abatorului, Nicolae Balcescu / Bacău 607355, România